Hoeve Kortstaert uitgekookt.

Ierland is het land waar ik een groot deel van mijn jeugd heb doorgebracht. De liefde voor de traditionele landkeuken is aangewakkerd door de beroemde kookschool Ballymaloe, waar ik ben opgeleid door de Ierse Darina Allen. Ik ben enthousiast van recepten gebaseerd op de traditionele landkeukens. Recepten met een verhaal, een gevoel en heel eigen smaak. De smaken zijn puur en komen tot hun recht omdat er seizoensproducten in verwerkt zijn. De naam onthult het al, in het seizoen zijn ze het lekkerst. 

Per 1 januari 2018 stop ik met mijn kook-aktiviteiten. 
17 jaar. Het is mooi geweest. Tijd voor andere zaken en hobbies. 
Ik hou jullie op de hoogte! Er staan nog afspraken in de agenda en die gaan door, natuurlijk. Maar er komen geen nieuwe afspraken bij. 
Bezig met sfeer/inspiratie-boek met tal van tips op kookgebied... 17 jaar Kortstaert Kokkerijen.....

Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor zijn of haar aanwezigheid en betrokkenheid en wens iedereen veel goeds toe.

Marijke Seip